fbpx

Servicii

Birou traduceri autorizate Ploiesti - Servicii complete - Orice limba - Orice document - Apostile si Supralegalizari - Vizare acte de studii - Interpretariat

Servicii

octombrie 16, 2020 Informatii 0

Traducere autorizată – necesitatea traducerii documentului de către un traducător autorizat de Ministerul Justiţiei cu parafare şi semnare de către acesta.

Traducere legalizată notarial – legalizarea notarială a traducerii efectuate de către traducatorul autorizat de Ministerul Justiţiei.

Apostila pe original – doar pentru statele semnatare ale Convenţiei de la Haga. Nu apostilăm documente străine care nu au apostilă din statul emitent.

Apostila pe traducere – doar pentru statele semnatare ale Convenţiei de la Haga. Nu apostilăm documente străine care nu au apostilă din statul emitent.

Supralegalizare original – pentru statele care nu sunt semnatare ale Convenţiei de la Haga. Nu supralegalizăm documente străine care nu au supralegalizare din statul emitent.

Supralegalizare traducere – pentru statele care nu sunt semnatare ale Convenţiei de la Haga. Nu supralegalizăm documente străine care nu au supralegalizare din statul emitent.

Servicii de interpretariat – la notar, la starea civilă, ȋn cazul ȋn care compania dumneavoastră are colaboratori, clienţi, traineri străini invitaţi pentru formarea personalului; conferinţe, prezentări de produse etc. Aceste solicitări se vor face cu minim 48 de ore ȋnainte de eveniment, iar tarifele sunt negociate ȋn funcţie de următoarele aspecte:

  • Numărul de persoane prezente la eveniment vorbitoare de limbă străină;
  • Numărul de zile pentru evenimentul organizat;
  • Dacă solicitaţi interpretariat consecutiv sau simultan;
  • Limba pentru care solicitaţi interpretariat;
  • Locaţia unde va avea loc evenimentul;

Serviciile de interpretariat pot fi:

  • Consecutiv – interpretul traduce fiecare frază după ce aceasta a fost enunţată;
  • Simultan – interpretul traduce ȋn acelaşi timp cu vorbitorul.

Servicii de colaţionare – verificarea corectitudinii traducerii de un traducător autorizat de Ministerul Justiţiei şi parafarea acesteia cu condiţia ca documentul să fie ȋn format editabil Word.

Servicii de DTP (păstrarea aşezării ȋn pagină), inclusiv numărul de paragrafe şi tabele sau grafice- incluse ȋn serviciile de traducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Buna!

Vorbeste cu noi prin WhatsApp sau trimite un mail la office@mobtraduceri.ro

× Ai intrebari? Hai pe Chat!