fbpx

Ce ȋnseamnă traducere?

Birou traduceri autorizate Ploiesti - Servicii complete - Orice limba - Orice document - Apostile si Supralegalizari - Vizare acte de studii - Interpretariat

Ce ȋnseamnă traducere?

octombrie 14, 2020 Informatii 0

Traducerea simplă – presupune angajarea unui traducător autorizat de Ministerul Justiţiei pentru efectuarea unei comenzi de traducere care nu necesită autorizarea acesteia (ştampila şi semnătura traducătorului). Aceasta poate fi predată pe mail şi/sau ȋn format fizic ȋn funcţie de necesităţile dumneavoastră.

Traducere autorizată – este traducerea simplă pe care dumneavoastră, din orice motiv, o solicitaţi cu ştampila şi semnătura traducătorului ȋn format electronic sau fizic.

Traducere legalizată – traducerea autorizată pentru care solicitaţi legalizare notarială. Aceasta se solicită pentru documente de stare civilă, documente şcolare, documente juridice.

Traducătorii sunt oamenii care nu doar traduc, ci şi interpretează textul asftfel ȋncȃt să coreleze traducerea cu termenii specifici domeniului ȋn care este necesar documentul: tehnic, medical, juridic etc.

Echipa de peste 180 de traducători pentru mai bine de 30 de limbi străine este pregătită să accepte orice fel de provocare ȋn orice domeniu activaţi dumneavoastră: tehnic, juridic, beletristic, medical, financiar, economic.

Oferim servicii de traducere in peste 30 de limbi străine, de la limba engleză pȃnă la limbi străine considerate rare sau exotice ȋn Romȃnia: japoneză, persană, chineză, hindi, farsi.

Traducere ȋnseamnă cunoaştere, ȋnseamnă educaţie şi multă muncă de cercetare.

Traducătorul nu este doar traducător, este interpret al mesajelor, este fin cunoscător al semanticii, al dicţionarului de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Buna!

Vorbeste cu noi prin WhatsApp sau trimite un mail la office@mobtraduceri.ro

× Ai intrebari? Hai pe Chat!